IBIAS VR

VR voor inclusie

IBIAS

Leren en ontwikkelen met de inzet van Virtual Reality. Leren effectiever en leuker maken om maatschapelijke vraagstukken op te pakken. Vergroot empathie met de inzichten die Virtual Reality kan bieden. Denk hierbij aan polarisatie, arbeidsmarktdiscriminatie en kansen ongelijkheid.

Training

IBIAS VR biedt een effectieve training aan, waarbij u met het VR-gebruik de mogelijkheid krijgt om in een ander z’n schoenen te staan en doelen te stellen, maar dan wel in een virtuele wereld.

 

Coaching

Na de training vinden er een-op een-vervolgsessies plaats. Deze sessies staan in het teken van de voortgang van het geleerde in praktijk toe passen. Terugval kan hiermee opgevangen worden.

Virtual Reality

Tijdens de training en coaching maken wij gebruik van virtual reality. Naast dit programma denken wij graag met u mee hoe u VR in kunt zetten voor andere leer- en ontwikkelvraagstukken.

ORGANISATIES DIE U VOOR GINGEN

IBIAS VR geeft u een idee hoe het voelt om in een ander zijn schoenen te staan door middel van virtual reality.

Anita Abaisa, Oprichter

Kies voor IBIAS VR

We maken de deelnemers bewust van de eigen gedachten en gedrag. Ook bieden we nieuwe handelingsperspectieven waardoor het makkelijker is nieuwe gedrag toe te passen na de training.

Twee onderdelen die een inclusiviteitstraining succesvoller maken, dan de huidige trainingen op de markt, zijn de mogelijkheid bieden om in een ander z’n schoenen te staan en doelen te stellen (bron: HBR).

.
Met de van IBIAS VR empathie programma is dit nu mogelijk!

POLARISATIE

In de maatschappij hebben we een tweedeling momenteel. Dit draagt bij aan de verharding binnen de maatschappij. Hierdoor vallen mensen buiten de boot. Het belang dat mensen elkaar begrijpen en met elkaar verbinden is nodig voor een goed functionerende maatschappij.

Arbeidsmarktdiscriminatie

Arbeidsmarktdiscriminatie aanpakken gaat nog steeds moeizaam in Nederland. Mindersheidsgroepen voelen dagelijks de gevolgen hiervan. Door de inzet van virtual reality kan men bewust worden over de vooroordelen in de arbeidsmarkt.

Gelijke Kansen

Het onderwijs is het startpunt voor mensen. Wanneer men daar achterstand oploopt zijn de gevolgen op latere leeftijd nog steeds merkbaar. Tijdens onze programma maken wij deelnemers bewust van de vooroordelen en wij bieden hun een handelingsperspectief aan.

Het programma

Het programma geeft inzichten aan de deelnemers waar zij vervolgens mee aan de slag kunnen. Na de training krijgen de deelnemers een aantal coachings. Het laatste onderdeel is toegang tot onze peer to peer netwerk waarin de deelnemer altijd terecht kan met vragen en om de eigen reis te delen en om anderen te inspireren.

Programma's gericht op maatschappelijke thema's zoals rascime, gelijke kansen en empathie vergroten.

IBIAS VR empathie Programma

Het IBIAS VR empathie Programma bestaat uit:
  1. Training
  2. Coaching
  3. Peer to peer netwerk
Dit alles vormt de IBIAS VR Programma. Het programma is geschikt voor managementteams, Incompany trainers, ZZP trainers en overige trainingsbedrijven. Ben jij leidinggevende of trainer, wil je VR inzetten voor je D&I training en alle mogelijkheden weten? Vraag dan een demo aan. Proces : Demo – Offerte – Programma starten.

"Empathie is zien met de ogen van een ander, luisteren met de oren van een ander en voelen met het hart van een ander."

(qoute van Alfred Adler)

IBIAS VR heeft als doel het faciliteren van gedragsverandering door het leereffect te vergroten met inzet van het IBIAS VR Empathie Programma.

IBIAS VR in de media

Aanmelden voor een training


Meld u aan voor een training

Naar aanleiding van  uw ingevulde formulier, nemen wij contact op voor het maken van een offerte. Trainingen vinden plaats in september, oktober, november en december.

Scroll naar boven