VR Bibliotheek

Empathy is patiently and sincerely seeing the world trough the other person’s eyes. It is not learned in school; it is cultivated over a lifetime. -Albert Einstein-

De kracht van Virtual Reality

Welkom bij onze filmbibliotheek, waar inclusie centraal staat! Bij ons vind je een rijk gevarieerde collectie van VR-films uit diverse culturen, etniciteiten, genderidentiteiten, seksuele voorkeuren en andere vormen van diversiteit. Of je nu op zoek bent naar een training met een krachtig verhaal over intersectionaliteit, LGBTQ+, immigratie, of een VR-film die de geschiedenis van ondervertegenwoordigde groepen belicht, bij ons vind je het allemaal. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om een diverse en inclusieve ervaring te bieden aan al onze deelnemers.

VR Bibliotheek

Bij ons gaat het niet alleen om het kijken van een film, maar om het ervaren van een andere realiteit. We geloven dat VR-films een krachtig middel zijn om bij te dragen aan meer inclusie in onze samenleving. Dus zet je VR-bril op en laat je onderdompelen in de verhalen van anderen. We hopen dat onze collectie zal bijdragen aan meer begrip, empathie en inclusiviteit. Ons doel is om mensen mee te nemen in de belevingswereld van anderen en op een ander niveau begrip voor elkaar te creëren en wie weet, misschien verandert het wel je kijk op de wereld!

Of kies voor een gepersonaliseerde VR oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven